Assistant Buyer Fashion

Ben jij commercieel ingesteld, administratief sterk en kun je goed plannen en organiseren? Vind je het leuk om voor je werk regelmatig te reizen, heb je een goed gevoel voor mode en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Bedrijfsomschrijving:

Yehwang product imports international is gespecialiseerd in de productie en verkoop van sieraden en accessoires binnen Europa. Vanaf 2019 gaan wij ons huidige assortiment uitbreiden met kleding, vandaar dat wij per direct op zoek zijn naar een assistent inkoper fashion. Wij zijn een informeel bedrijf met een platte structuur en door onze groei van de afgelopen jaren hebben wij voor 2019 grootse plannen waar jij deel van kan uitmaken. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op www.yehwang.nl, de functie zal zijn op ons hoofdkantoor in Ede.


Functieomschrijving:

Als inkoopassistent fashion ben je de rechterhand van onze inkoper. In eerste instantie zul je vooral veel samenwerken zodat je ons bedrijf en de werkwijze goed leert kennen. Indien je volledig bent ingewerkt, zul je ook regelmatig zelfstandig op inkoopreizen gaan om voor ons de mooiste en meest trendy items te scoren! Omdat de functie van assistant inkoper fashion een nieuwe functie is, zal je de vrijheid zal krijgen om deze functie naar eigen inzicht in te richten. Heb je al ervaring op modegebied en weet je de juiste bedrijven te vinden waar we zeker moeten inkopen, dan is dat een grote pré.


Wij vragen:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 1 jaar werkervaring als inkoopassistent binnen de retailbranche op het gebied van mode en accessoires;
  • administratief en commercieel zeer goed onderlegd, nauwkeurig en kritisch;
  • goed kunnen plannen en organiseren en in staat om meerdere activiteiten tegelijk uit te voeren;
  • goede communicatieve en contactuele vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • in staat om te onderhandelen voor de beste prijsafspraken.


Wij bieden:

Per direct een fulltime functie voor 40 uur per week, vaste werktijden van 9:00-17:30 van maandag tot vrijdag. Enthousiast geworden? Stuur je cv met motivatie en salarisindicatie o.v.v. vacature assistent inkoper fashion naar info@yehwang.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.