Orderpicker sieraden en accessoires

 

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Kan jij goed schakelen tussen werkzaamheden en is netjes werken jou op het lijf geschreven? Ben je nauwkeurig en jeuken jouw handen om snel aan de slag te gaan? Aarzel dan niet langer want dan is de functie van Orderpicker wat voor jou!

 

Bedrijfsomschrijving

Yehwang product imports international is gespecialiseerd in de productie en verkoop van sieraden en accessoires binnen Europa. Wij zijn een informeel bedrijf met een platte structuur en hebben op dit moment per direct een nieuwe functie beschikbaar voor een orderpicker. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com/ , de functie zal zijn op ons hoofdkantoor in Ede.

 

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een orderpicker voor onze webshoporders.

 

Je pickt de artikelen, maakt de bestelling klaar voor verzending en meldt deze aan bij GLS. Daarnaast hou je de voorraden bij en indien een artikel is uitverkocht, kijk je of we nog voorraad hebben in ons centrale magazijn en deze vul je dan aan in het webshop magazijn.

 

Artikelen die nieuw online geplaatst worden hang je op artikelvolgorde in ons webshop magazijn. Je zorgt ervoor dat alle artikelen makkelijk vindbaar zijn en dat de voorraad overeenkomt met de online voorraad.


Ben je per direct fulltime beschikbaar voor 32-40 uur per week, heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en kun je goed met de computer overweg? Heb je een MBO+/ VMBO TL werk- en denkniveau en woon je in de omgeving van Ede? Dan ben jij dé Orderpicker waar wij naar op zoek zijn!


Je komt terecht in een jong, informeel team en je krijgt 30% personeelskorting op alle sieraden en accessoires!

Wij ontvangen graag een mail op info@yehwang.com  met je CV met persoonsgegevens, motivatie en salarisindicatie o.v.v. vacature orderpicker. Indien je bent geselecteerd ontvang je van ons een uitnodiging.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.