Krijg je energie van het helpen van onze grootste Private Label klanten en is jouw organisatorisch vermogen on point? Ben jij pro-actief, een echte teamplayer maar werk je ook goed zelfstandig? Ben jij iemand die de wens van de klant écht begrijpt en kunt vertalen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functieomschrijving


Wij zijn op zoek naar een accountmanager binnendienst voor onze private label afdeling. Je bent in deze functie onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het actief benaderen van potentiële nieuwe klanten in binnen- en buitenland;
 • Het onderhouden en optimaliseren van relaties met bestaande klanten;
 • Volgen van trends in de markt;
 • Uitwerken van binnenkomende orders naar wens van de klant;
 • Opstellen van offertes en facturen;
 • Bewaken van de voortgang over de uitgebrachte offertes en lopende orders:
 • Ondersteunen van andere verkopers;
 • Het optimaliseren van het logistieke interne proces.


Wat verwachten we van jou?


 • Hbo werk- en denkniveau verkregen door middel van opleiding en/of werkervaring;
 • Affiniteit met sieraden en accessoires;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede vaardigheden met het Officepakket, voornamelijk Excel;
 • Ervaring in een soortgelijke functie in de B2B-branche is een pre;
 • Verder ben je enthousiast, zelfstandig, werk je zeer gestructureerd, ben je stressbestendig en oplossingsgericht;
 • Bij voorkeur woon je in de buurt van Ede.


Wie zijn wij?

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. Meer informatie over ons bedrijf en de producten kun je vinden op https://nl.yehwang.com


Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie in de fashion branche en binnen een klein gezellig team dat je met open armen verwelkomt. Daarnaast krijg je 30% korting op ons gehele assortiment en worden er jaarlijks gezellige borrels georganiseerd. Stuur je CV met motivatie naar info@yehwang.com o.v.v. vacature accountmanager binnendienst. Indien je bent geselecteerd ontvang je van ons een uitnodiging.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij:

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. Vanwege deze groei zijn wij op zoek naar een HR specialist die alles wat people & culture betreft gaat opzetten en oppakken. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com


Functieomschrijving:

In onze vestigingen in Nederland werken er in totaal zo’n 25 mensen en wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Als HR specialist zal jij het aanspreekpunt zijn voor al onze collega’s. Je draagt er mede zorg voor dat er een heldere visie op de cultuur binnen ons bedrijf wordt geformuleerd. Daarnaast zorg je ervoor dat alle collega’s zich door middel van door jou zelf te initiëren trainingen en sessies kunnen vinden in deze cultuur. Dit met als doel om de onderlinge samenwerking te verbeteren en om ervoor te zorgen dat iedereen voor ogen houdt wat ons gezamenlijk doel is. Ook draag jij er mede zorg voor dat iedereen met plezier naar het werk gaat en gemotiveerd blijft. Wanneer er nieuwe collega’s worden aangetrokken zal jij verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de vacatures, het screenen van de kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken. Ook het opstellen van de contracten zal je op je nemen.

De rol van HR adviseur is nieuw binnen Yehwang en daardoor zul je veel vrijheid hebben om deze afdeling binnen Yehwang vorm te geven.


Wat verwachten wij van je?

- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen HR en hebt een duidelijke visie op HR.

- Je gelooft in het verbinden, motiveren en inspireren van mensen.

- Je staat sterk in je schoenen en weet ieders belangen en goed te vertegenwoordigen.

- Je bent in staat theorie en ideeën om te zetten naar de praktijk.

- Je hebt kennis van wettelijke en maatschappelijke regelgeving op het gebied van personeel of weet hoe je deze informatie kunt achterhalen.

- Ja hebt ervaring met het opzetten van pensioenplannen en het begeleiden van teambuildings.

- Je bent pro-actief en komt zelf met initiatieven om het HR beleid, de interne samenwerking en interne communicatie te verbeteren.

Wij bieden:

Een functie voor 16 – 40 uur per week , vaste werktijden van 9:00-17:30 van maandag tot vrijdag, 30% korting op onze producten, tweewekelijkse vrijmibo's (wanneer corona het weer toelaat) en een leuk team dat je verwelkomt!

Heb je interesse, stuur ons dan je motivatiebrief en c.v. via info@yehwang.com

Geef in je brief graag ook je salarisindicatie en hoeveel uren je wilt werken aan.

Wie zijn wij?

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en met name de laatste jaren maken we een enorme groei door. Wij zijn op zoek naar een SEA specialist met ervaring op het gebied van Facebook ads die ons marketing team komt versterken. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com

Ons hoofdkantoor zit in Ede en we hebben ook verschillende kantoren in China.

Wie zoeken wij?

Voor onze markting afdeling zoeken wij een specialist op het gebied van digital en social advertising die met name de advertenties op Google en Facebook gaat managen. Je weet hoe je maximaal rendement kunt halen uit advertentiebudgetten en hoe campagnes ingezet moeten worden om zo effectief mogelijk te zijn.

Je bent creatief, nauwkeurig en proactief en kan zelfstandig werken, je beschikt over goede contactuele eigenschappen en hebt een commerciële en klantgerichte houding. Het is een uitdagende en gevarieerde functie waar veel verantwoordelijkheid bij hoort.

Wat ga je doen?

· Je wordt verantwoordelijk voor het opzetten, monitoren en verbeteren van zoekmachine advertentie campagnes en social advertising campagnes.

· Optimalisatie van Google Analytics inrichting.

· Opstarten van Facebook ads en het hiervan monitoren en optimaliseren.

· Opstellen en uitvoeren van online strategieën.

· Verhogen van traffic en conversies.

Wat verwachten wij van je?

 • 2 a 3 jaar ervaring op het gebied van SEA en social advertising.
 • Uitgebreide ervaring met Google Analytics, Google Ads manager, Google Tag manager en Facebook Business manager.
 • HBO werk en denkniveau.
 • Je kan op operationeel niveau en op strategisch niveau werken.
 • Hands-on mentaliteit, flexibel, zelfredzaam en communicatief vaardig.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Eventuele kennis van de Spaanse, Franse en/of Duitse taal is een pré.

Wat bieden wij?

· Per direct een fulltime functie (32 uur per week is ook mogelijk maar 40 uur heeft onze voorkeur).

· Een jong en groeiend team dat staat te springen om je te ontmoeten.

· Mogelijkheid om door te groeien samen met het bedrijf.

· Tweemaandelijkse vrijdagmiddagborrels (als corona het weer toelaat)

· 30% korting op al onze producten

Enthousiast geworden? Stuur je cv met motivatie en salarisindicatie o.v.v. SEA specialist naar info@yehwang.com. Zonder motivatie of cv wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.


Wie zijn wij?

Yehwang Product Imports International is gespecialiseerd in de productie en verkoop van sieraden en accessoires. Het bedrijf is opgericht in 2002 en maakt de laatste jaren een enorme groei door. Binnenkort zal dan ook onze nieuwe website Yehwang Global launchen waarmee we wereldwijd focussen op zowel b2b als b2c klanten. Ons hoofdkantoor zit in Ede en we hebben ook verschillende kantoren in China.

 

Functieomschrijving 

Voor onze E-commerce afdeling zoeken wij een creatieve marketing & communicatie specialist die klaar is voor de tweede of volgende stap in zijn/haar carrière en er enthousiast van wordt om verantwoordelijk te zijn voor de Yehwang Global website. In deze rol ga je aan de slag om de algemene campagne planning te vertalen voor Yehwang Global wat zich uit in email campagnes, inspirerende banners en pakkende social media posts. Emailmarketing, het ontwerpen van de website banners en het beheren van de social mediakanalen zullen dan ook de meest voorkomende werkzaamheden zijn. Daarnaast kom je met eigen ideeën om de website te optimaliseren en het bereik van Yehwang Global te vergroten.

Doordat Yehwang Global zich focust op de wereldwijde markt en er veel communicatie met China zal plaatsvinden is het van belang dat je vloeiend Engels spreekt en schrijft.

Je bent creatief, nauwkeurig en proactief en kan zelfstandig werken, je beschikt over goede contactuele eigenschappen en hebt een commerciële en klantgerichte houding. Het is een uitdagende en gevarieerde functie waar een fijne portie verantwoordelijkheid bij hoort.

 

Werkzaamheden

·         Verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten voor de Yehwang Global website

·         Het omzetten van de marketingcampagnes in direct uitvoerbare acties waarbij visuele en tekstuele vormgeving van online marketinguitingen aan te pas komen; (emailmarketing, sprekende banners en social mediacampagnes)

·         Het bewaken en evalueren van gerealiseerde activiteiten

·         Identificeren van nieuwe markten

·         Optimalisatie van de website

·         Het signaleren van ontwikkelingen op het gebied van marketing en deze toepassen voor Yehwang Global

·         Verantwoordelijkheid voor het bereiken van de marketingdoelstellingen

 

Wat verwachten wij van je?

 • 2 a 3 jaar ervaring op het gebied van (internationale) marketing en/of communicatie
 • HBO werk en denkniveau
 • Kennis van het Adobe pakket (Photoshop & InDesign)
 • Hands-on mentaliteit, flexibel en zelfredzaam
 • Je kan op creatieve wijze een boodschap overbrengen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Eventuele kennis van de Spaanse, Franse en/of Duitse taal is een pré.
 • Je staat sterk in je schoenen en je gaat een discussie niet uit de weg.

 

Wij bieden

·         Per direct een fulltime functie (32 uur per week is ook mogelijk maar 40 uur heeft onze voorkeur)

·         Een jong en groeiend team om je heen

·         Mogelijkheid om mee door te groeien samen met het bedrijf.

·         Tweemaandelijkse vrijdagmiddagborrels (als corona het weer toelaat)

·         30% korting op al onze producten

 

Enthousiast geworden? Stuur ons je cv met motivatie en salarisindicatie naar info@yehwang.com o.v.v. Marketing Medewerker. Zonder motivatie of cv wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

 

About us

Yehwang is a wholesaler of jewelry, accessories and clothing. Our head office is located in Ede. We have a showroom at the World Fashion Centre in Amsterdam and we have a few offices in China. Our company was founded in 2002 and in recent years we have experienced huge growth. We are looking for a German speaking customer service employee who will service our DACH region customers. For more information about our company, please visit https://de.yehwang.com


Who are we looking for

We are looking for a proactive and energetic customer service representative who puts customers first. You help customers with the various questions they have about our products. You ensure that you provide them with the correct information. These can be very different questions, from delivery times and backorders to returns and problems with ordering. In addition, you will proactively approach the larger customers yourself. You keep an eye on the customer's sales behavior and based on that you make targeted product proposals. In addition, you keep the customer well informed of the expected incoming products. Simple administrative work is involved as well. In short, a very varied and challenging position with plenty of room to show own initiative.


Requirements:

· You are a native German speaker and your English and/or Dutch is near native level.

· We’d be very happy if you have affinity with or experience with marketing.

· You have excellent communication skills.

· You are very organized and can work across departments.

· You are patient and solution-oriented. Making customers happy is what drives you.

· You are assertive and a real multi-tasker.

· You are social and collegial and are always willing to help out.


What do we offer

A full-time position for 32-40 hours/week within a young, energetic team; a challenging new position within the company and a nice discount on all our products. Is this exactly what you are looking for? Then send your resume with a motivation letter to info@yehwang.com. Your application will not be considered without motivation letter.

Phone:

Ede: +31 (0)318 668 171

Monday through Friday, 9:00 - 17:00

Or call or chat with us via Whatsapp

Amsterdam showroom: +31 (0)20 4177155

Head office (visitors welcome at our WFC showroom only):

Galvanistraat 90
6716 AE Ede
The Netherlands

Visit our showroom: World Fashion Centre (WFC)

Koningin Wilhelminaplein 29 Tower 3 - 1st floor 1062 HJ Amsterdam
The Netherlands
Phone: +31 020 417 7155

Opening hours

Monday - Friday: 08.30 - 17.00
Sunday: 09:00 - 13:00

VAT: NL8225.27.789.B01

CoC. 50060570

APP
DOWNLOAD APP TO ENJOY A €5 VOUCHER
€5
DISCOUNT
Android
iPhone
Yehwang uses cookies and similar techniques. We use these cookies to make shopping easy for you. With these cookies we and third parties can monitor your internet behavior within and possibly also outside our website. This allows us and third parties to adapt advertisements and other content to your interests. By continuing to browse the website you agree to our use of cookies. Would you like to know more about this or change your cookie settings?Then read our privacy policy.
OK