UW ONE-STOP SHOP GROOTHANDEL!

Huismerk

Wil jij je eigen merk of productlijn starten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z bij het ontwikkelen en realiseren van je eigen label. Goed om te weten: voor ons bij Yehwang is niks onmogelijk!

Wanneer je je eigen private label wil starten, kunnen wij je op meerdere manieren helpen. Allereerst is het mogelijk om producten te kiezen uit onze eigen Yehwang-lijn. Ben je tevreden met de producten uit onze eigen lijn? Dan kun je er voor kiezen om geen aanpassingen te doen aan de producten. Maar mocht je deze producten meer willen personaliseren, dan kan dat ook. We kunnen dan de producten met eigen logo en verpakking laten produceren. Het is wel belangrijk om te weten dat de minimale bestelhoeveelheid doorgaans 150 stuks per soort per kleur is.

We kunnen ook jouw eigen ontwerpen laten produceren. Dit is onze tweede optie. De minimum orderhoeveelheid en de levertijd worden bepaald op basis van jouw aangeleverde ontwerpen.

Wil je onze producten zonder het Yehwang logo bestellen? Dan is onze special pre-order perfect voor jou! Met onze special pre-order kun je Yehwang producten bestellen zonder het Yehwang logo, maar wel in de Yehwang verpakking. De minimale afname bij deze optie is 50 stuks per kleur. We hebben een speciale special pre-order pagina waar je meer informatie vindt over deze handige optie.

Goed om te weten is dat ons productieproces pas gestart wordt nadat jij de samples goedgekeurd hebt. Hierdoor weet je zeker dat de producten naar wens zijn. Neem gerust contact met ons op als je wil brainstormen over een private label. We helpen je met veel liefde verder.

Vertel ons over uw ideeën!

Vertel ons over uw ideeën!